1 gears løbet 2018

Jeg havde fundet en gammel SCO frem fra gemmerne og ville køre SCO denne dag. Den fik en større omgang eftersyn efter mange års ophold på lageret. Den fik nye stempelringe og karburatoren renset, og så var der noget med koblingen, der skulle laves, her var der knækket 2 møtrikker af, så der skulle en anden koblingsskål til, den anden var der så kun knækket en møtrik på, fik det lavet med en ny bolt og møtrik.
Så var der kun luft i dækkene, 2 bar og det var jo også nogle gamle Schoning og Ave dæk, som nok skulle være 20 år gamle, men kvalitet fra dengang da bedstefar var dreng.
Jeg fik læsset SCOen og drog mod Hårslev, blev dog sat lidt ud af kurs ligeledes var formanden da jeg mødte ham lidt ud af kursen, vi vendte omkring og kørte ind af Rugårdsvej til vi mødte skiltet hvor der stod Hårslev, her mødte vi også Allan fra Kolding, han var på rette kurs, lidt senere mødte vi ham igen, da han lige skulle botaniserer ved et hegn det var noget med en pis (urt) der skulle kikkes på.
Vel mødt på adressen fik vi læsset knallerterne af og så var der gang i snakken i garagen, om vi skulle have regntøj på, ingen tvivl, Mogens fortalte lidt om turen og så skulle der startes op, her gik det galt for Jacob, idet hans gaskabel sprang nede ved karburatoren og så var det slut med den knallert, ja det er utroligt kun 30 år, gaskabler er ikke hvad de har været.

Nå Kurt havde en reserve knallert med som han lånte Jacob, om det var vejret eller et teknisk problem, i så fald var Knuds knallert pludselig stoppet med at køre, nå efter lidt skiften med tændrør lykkedes det at få alle kører fra start, det regnede meget, efter at have kørt lidt rundt i området nåede vi 1,ste pause ved et sted hvor vi før har holdt pause ved en nedlagt købmandsforretning.
Efter at havde skyllet halsen drog vi videre mod Skåstrup strand, det vil sige vi kunne se Lillebælt, senere kom vi igennem en by som hed Ørbæk, nu har jeg altid troet at Ørbæk ligger i det sydøst fynske landskab men der findes åbenbart 2 Ørbækker. Ved næste pause en rasteplads på Rugårdsvej 2 kilometer øst for Stillebæk var der linet op med god svensk pølseret af libitum, det var godt og det var blevet tørvejr. Tak for mad. Var der nogle som ikke fik mindst 2 gange pølseret, jeg tror det næppe men der var rigeligt og der var ikke engang spist op. Vi kørte videre igennem Harndrup og tilbage til startstedet, det regner igen, efter en halv times snak gik turen hjem af efter en god dag i et vådt vejr, god tur og tak for mad endnu engang.
Max

Se en lille video fra løber her: https://www.youtube.com/watch?v=yWyjIRq5-Fs&feature=youtu.be