FVK 35 år

En beretning fra Jens:
Jeg blev medlem i foråret 1985. Første deltagelse var til noget byfest i Assens. Det var paradekørsel ud til en plads, hvor byfesten blev afholdt. Et sted stod der noget med Villemoes. Det hed festen sikkert.
Efterfølgende mødtes vi ved Jens og Else Rasmussen. Der var flere “stiftere” af klubben med. Bedst husker jeg Carl Nørgaard fra Middelfart og Kaj Hansen fra Skalbjerg (Sømosen). De 2 meldte sig ret hurtigt ud i arrigskab over, at de ikke var oplyst om en opvisning af knallerter på Fjelsted banen.
Grunden til, at vi i FVK havde 31/12-1960 som sidste årgang var, at Jens´s Diesella Juno var fra 1960. Andre klubber havde 31/12-1959 som skæring.
Jeg har nogle videooptagelser fra Egeskovløbets aftenfest og andre løb. Husker specielt festen om aftenen i bygningen, hvor der nu er mc udstilling og kiosk. Her spillede Harry, Bente fra sdr, Nærå skiftevis på harmonika. Knud og hans kone fra Haarby dansede i skrækkelig rytme, Inge (Poul Larsens kone) sang og Svend Åge blev så fuld, at han blev læsset ind i en opmagasineret campingvogn.
Jo, DET var tider. Har optagelser derfra. Om harmonikaspillet og Svend Åges stunt var samme år, kan jeg ikke lige huske.
Det er sgu sjovt, at jeg er det længst værende medlem, der stadig er aktiv. Jeg er “kun” 55 år.
Er der flere af de første tilbage?
Da jeg har nr. 14, må der have været 13 medlemmer, da jeg kom til. På et tidspunkt, blev nr. hullerne fyldt op, så der kan sagens være et medlem, med lavere nummer, der ikke har været medlem så længe som jeg.
 
///
Jens