Flemløseløbet 2019

Datoen var den 29-6-19 og der var lavet aftale med Thor om godt vejr. 28 knallertrister var mødt op på Langgade 97 i Flemløse.

Efter indtagelse af morgenmad (pålæg og ost og diverse var sponsoreret af Daglig Brugsen i Nr. Broby) var der samling som det sig bør og der blev fra arrangørerne pointeret hvor vigtigt det er at man har afprøvet sin knallert inden løbet, hvorefter alle kører- undtaget en af arrangørernes knallert, der lige skulle have de sidste reparationer ordnet. Det blev der betalt for i den første pause i Ebberup.
Turen gik videre rundt om Sønderby sø, langs kysten til Å strand og til Brydegård havn hvor der blev holdt en lille pause. Herefter kørte vi videre gennem Brydegård, uden om Snave og til Nellemose. Der var blevet valgt mest små veje , så der var stort set ikke anden trafik end os på knallerter.

Vi kørte gennem Strandby mod Hårby, hvor der blev holdt middagspause med mulighed for at spise en pølse på Hårby grillen. Tak til grillfatter for god betjening – der var ingen lang ventetid på pølser.

Fra Hårby gik ture ud over Trunderup og Søbo. Endnu mere dejlig natur og godt med kuperet terræn og vi kom til Brobyværk. Vi kørte via Allerup til Nr. Broby og til Lærkedal, hvor vi holdt den sidste pause.

Herfra var der nogle stykker der kørte fra og de resterende kørte retur til Langgade over Højbjerg og Køng. I alt havde vi kørt 73 km og ingen havde brug for ligvognen. Folk var rigtig gode til at følge anvisningerne om at holde ved kryds så alle kom den rigtige vej.
Tak for en dejlig dag.


Kim og Hans