Bylle Auto 10års jubilæumsløb

Så var det blevet lørdag den 20. juni og tid til at køre denne sæsons kun andet løb. Vor Herre havde trukket den store grå dyne over himlen og temperaturen var moderat. Fremme ved Brylle auto blev Diesellaen
udstyret med rallyplade, og så var det tid til et dejligt morgenbord. Men hvad var nu det? - der var dørmænd, som sørgede for at vi fik rigeligt sprit udvortes før vi kom ind, de plejer nu ellers at hælde folk ud, når de har fået rigeligt indenbords!
Imens vi gumlede på vort brød, fortalte Kent Højmark (det er Chefen hos Brylle auto) om virksomheden, som han nu havde haft i 10 år og om udviklingen i mekanikerfaget og virksomheden, de havde bla. fået flere lifte og hel bunke grej til forskellige bilmærker + elektriske og hybrid samt en maskine til udskyldning af automatgearkasser og en stak små computere med stik, så de kunne snakke med bilerne. Ja, nu om dage er det ikke nok at være god til mekanik, nu skal man være hestekrafthvisker.
Så var det ved at være tid til at starte op, men først var der lidt info om ruten, som ville blive på 60 gode fynske kilometer- og hvis det begyndte at dryppe nok lidt kortere. "5 minutter" blev der råbt og den duft og det syn af den blå røg, som vi alle har savnet, ramte vores næsebor og nethinder. Så gik det derudaf med Hans forrest og Kim som sidste mand, efterfuldt af Max
bedemand. Mod Solevad, Frankfri, Verninge og ad småveje til Lærkedal, hvor første pause blev holdt. Efter 15 minutter med dækspark og røverhistorier fra Far var pige, blev det tid til at køre videre, det blev med kurs mod Nr .Broby. Da vi kørte gennem Nr. Broby kom der e lavtflyvende
svæveflyver glidende stille over os, men de har jo også en rede derude. Videre via Vøjstrup, Trunderup, Haarby og Brunshuse til Avernæs havn på Helnæs, hvor madpakken blev indtaget.

 

10
Efter at sult og tørst var stillet samt tappen afrimet, gik turen nu hjemover igen via Brydegård mod nord til Ebberup, hvor vi lige holdt en kort pause på rastepladsen på Ebberupvej. Så gik det ellers videre op og ned ad bakke via Voldtofte, Gummerup og Køng for at dreje ved Ådalen (altså ved Verninge) - der holdt jeg og ventede og ventede og snakkede lidt med hundeluftere og andet godtfolk før de sidste kom; men nu var vi kommet meget langt bagud, så nu skulle den lille Diesella med den store mand med de tynde ben godt nok trampe i pedalerne, så vi kunne komme ud over stepperne til Tommerup og Brylle, for Kent havde lovet at der ville være kolde pølser og varme øl ved vores tilbagekomst," men, men, men" grillmesteren havde ved en beklagelig fejl byttet om så vi måtte "nøjes" med varme pølser samt kolde øl og vand. Men det var goekent sagde Allan og Lennart efter deres pølse nummer ?
Tak for turen til Hans og Kim samt tak til alle der deltog for god motorbrum og orden. Vi var 41 til start og turen blev på 84 km.
Og en stor tak til Kent + familie for super luksus service og arrangement, samt tillykke med fødselsdagen og jubilæet.

Se en lille video fra Bylle Auto 10års jubilæumsløb

 

https://www.youtube.com/watch?v=XiFwtvMEzrA&feature=youtu.be