Sydvestfyns løbet 2018

 Ankom lidt i 9 ved Fåborg røgeri hvor mange allerede var kommet og i gang med morgenkaffen og rundstykke som røgeriet pænt havde arrangeret til os. Fedt sted at starte et løb, hvor fiskekutterne tøffede rundt og turisterne på lystbådene så småt begyndte at dukke op og nysgerrigt studerede de omkring 30 fremmødte veteranknallert entusiaster.
Nogen var ankommet på meget flotte knallerter Andre på knap så pæne knallerter:
Men uanset var der nostalgi for alle pengene.Turen startede kl. 9.50 efter en briefing fra Finn om dagens program og turforløb: Afsted det gik ad mindre og hyggelige veje mod Korinth og til Øster Hæsinge, hvor vi gjorde holdt ved kirken.Kirken er ude i god tid med reklame for næste begivenhed eller måske bagud med at rydde op, afhængig af, hvordan man ser på det.Fra kirken gik det videre op igennem de fynske alper, hvor jeg fik testet pedalerne på den gamle SCO 1 gear da de 36 ccm ikke helt rakte til at klare stigningerne eller er det de 92 kg som havde placeret sig på jernhesten. Efter noget asen og masen ankom vi på Fyns højeste punkt at dømme ud fra udsigten og antal højdemeter jeg følte det havde gået opad. Men de lokalkendte kunne da berette det hed Trebjerg, men også kaldt Dronningenudsigten da hun har gjort ophold her for at nyde udsigten for mange år siden.

Vi havde en ½ times tid til at spise vores medbragte mad, og fortælle lidt historier fra gamle dage, om de er rigtige, vides ikke men bare de er gode, så gør det ikke noget.
Herefter kørte vi gennem Millinge og Svanninge med de hyggelige bindingsværkshuse, smalle gader og stendigerne tilbage til udgangspunktet ved Fåborg Røgeri hvor det var muligt at købe noget mad, hvis man trængte.
Kurt Kubik tog til sidst ordet og takkede Finn, Carsten og Keld for et godt løb og deres gode måde at holde styr på tropperne, alt gik som planlagt.
Også en tak for turen herfra og på gensyn til næste år.
Mvh. Jacob Fabrin